Unilin Insulation Oisterwijk

UNILIN en innovatie

UNILIN, division insulation, is al vele jaren een begrip in de bouwwereld. Als het gaat om pasklare oplossingen voor daktoepassingen denkt men aan UNILIN. UNILIN is in 50 jaar uitgegroeid tot dé producent met het meest uitgebreide assortiment dakelementen en isolatieplaten.

UNILIN, division insulation, maakt deel uit van de Unilin Group. Hierbij horen nog twee divisies:

  1. UNILIN, division flooring (laminaat, samengesteld parket en LIVYN)
  2. UNILIN, division panels (MDF, HDF, spaanplaten, gemelamineerde platen en klikmeubelen)

De UNILIN Group maakt deel uit van het Amerikaanse beursgenoteerde Mohawk Industries, Inc. marktleider in vloerbekleding.

UNILIN staat synoniem voor (r)evolutie. Dankzij voortdurende innovatie, investeringen in design, onderzoek en ontwikkeling en de nieuwste technologieën zijn onze divisies uitgegroeid tot topspelers. De basis van dit succes vormt de UNILIN-spirit, die de grondslag vormt voor onze missie: wij creëren mooie en gebruiksvriendelijke kwaliteitsproducten voor uw huis.

 

MVO: duurzaam ondernemen volgens UNILIN

Maatschappelijk Verantwoordelijk Ondernemen (MVO) neemt in de bedrijfsvoering van UNILIN Insulation een centrale plaats in. UNILIN Insulation conformeert zich niet omdat duurzaam ondernemen een hype geworden is. MVO zit UNILIN Insulation al van het begin af aan in het bloed.

Gezond ondernemerschap

Is gezond ondernemerschap te combineren met een positieve bijdrage aan mens, maatschappij en milieu? Wij vinden van wel.

Duurzaamheidsprincipes

UNILIN Insulation wil duurzaamheidsprincipes nog explicieter opnemen in haar bedrijfsvoering: in alle bedrijfsprocessen en bij alle beslissingen worden niet alleen economische maar ook ecologische en sociale aspecten in overweging genomen. Zodoende baseren wij verdere groei en ontwikkeling op het respect en vertrouwen dat wij opbouwen en dat het voor alle belanghebbenden (‘stakeholders’) wil blijven verdienen. Met onze keuze de zelfverklaring ISO 26000 te integreren in onze organisatie geven we aan onze verantwoordelijkheid te nemen voor de mogelijke impact van onze activiteiten.

Voor meer informatie over Unilin Insulation verwijzen wij u door naar onze home page: www.unilininsulation.com/nl

Dit is waarom Unilin de beste keuze is

  • meer dan 50 jaar ervaring
  • topkwaliteit
  • maximaal comfort
  • milieuvriendelijk
  • maatwerk
  • prima service.